HTML

Közbeszfigyelő

A blog célja a közbeszerzéssel kapcsolatos legújabb hírek és jogszabályváltozások, továbbá a szélesebb közvélemény érdeklődésére számot tartó eljárások és döntőbizottsági határozatok összegyűjtése és publikálása.

Friss topikok

Linkblog

Kötelező a közbeszerzések központi engedélyezése

2011.05.19. 23:02 kozbeszfigyelo

2011 április 1-jétől kötelező a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyása a közbeszerzési eljárások megindításához a kormányzati költségvetési szervek, az azok vagyonkezelésébe tartozó gazdálkodó szervezetek és közalapítványok számára.

Az engedélyezési kötelezettség kiterjed az 50 millió Forintnál nagyobb értékű, közbeszerzés nélkül kötött szerződésekre is, nem kell ugyanakkor az NFM jóváhagyása a fenti szervezetek uniós forrásból megvalósított beszerzései vonatkozásában.

 

Nemcsak a közbeszerzés megindításához szükséges a minisztérium engedélye, hanem az eljárás eredményének kihirdetéséhez, továbbá a közbeszerzés eredményeképpen kötött szerződések módosításához is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr562918092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása