HTML

Közbeszfigyelő

A blog célja a közbeszerzéssel kapcsolatos legújabb hírek és jogszabályváltozások, továbbá a szélesebb közvélemény érdeklődésére számot tartó eljárások és döntőbizottsági határozatok összegyűjtése és publikálása.

Friss topikok

Linkblog

Változik a KSZF elnevezése és hatásköre

2011.05.19. 23:06 kozbeszfigyelo

Az 53/2011 sz. kormányrendelet értelmében a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság elnevezése 2011 május 1-jétől Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságra változik.

A jogszabálynak megfelelően a szervezet hatásköre jelentősen szűkül, és a jövőben feladatai  kizárólag az irodák műszaki üzemeltetésére, a műszaki és irodai ellátási szolgáltatásokra, illetve a gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásokra terjednek ki.

Ezen rendelkezéssel párhuzamosan a a KSZF korábbi üdültetési, elhelyezési, vendéglátási, üzemeltetési, gyermek- és ifjúsági, valamint egészségmegőrző-rehabilitációs feladatait a HUMAN-JÖVŐ 2000 Nonprofit Kft. veszi át, illetve a jövőben ezen szervezet működteti a központi közigazgatás integrált üdültetési rendszerét is.

A központosított informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat 2011. május 1-jétől a Kopint-Datorg Zrt. nyújtja, aki gondoskodik az igénybevevők informatikai és telekommunikációs eszközökkel történő ellátásáról és az ilyen eszközök működtetéséről. A Kopint Datorg Zrt. ezen feladatait nemzeti fejlesztési miniszterrel kötött közszolgáltatási szerződés alapján fogja ellátni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr82918109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása